Så fungerar det


BOKNING

Skicka oss ett mail där ni sammanställer vad ni önskar att hyra, antal gäster och datum.  Vi återkommer inom kort med en bokningsbekräftelse. Det är viktigt att ni tittar igenom bokningsbekräftelsen så att den stämmer överens med era önskemål.


HYRESPERIOD

Hyrespriset gäller normalt för tre dagar: leveransdag, användningsdag och returdag. Om hyrestagaren inte återlämnar hyresgodset inom föreskriven tid debiteras hyresavgifter löpande till dess att hyresgodset är återlämnat – detta på grund av att det inte kan hyras ut till andra. För längre hyresperioder kontakta oss för offert.


BETALNINGSVILLKOR OCH AVBOKNING

Vi bokning faktureras 20 % av det totala beloppet, detta belopp betalas ej åter vid avbokning. Vid avbokning 14-44 dagar innan hyrestillfället debiteras 50% av ordervärdet, 13-0 dagar innan hyrestillfället debiteras 100% av ordervärdet. Ökningar av beställning kan göras så länge det finns lediga artiklar. 


SAKNAT ELLER SKADAT GODS

Det är viktigt att ni påpekar om något har skadats eller saknas vid leverans, uppackning. Vi accepterar inga anmälningar om trasigt eller saknat gods i leverans efter användningstillfället. I det fall gods är skadat eller saknas kommer du som kund att bli fakturerad för det hyrgodset.


ÅTERLÄMNING

Diskning och tvättning ingår i hyrpriset. Efter användning måste matrester torkas av och porslin och bestick sköljas av, gods som skadats på grund av att ovanstående inte gjorts, kan komma att faktureras.


UPPHÄMTNING OCH LEVERANS

Upphämtning och återlämning sker efter överenskommelse.

Leverans inom 5 mil från Göteborg: 750kr

Leverans längre än 5 mil från Göteborg: 750kr plus 100kr/påbörjad mil