Eventplanering & uthyrning


Oavsett om du vill presentera dina tjänster och produkter för en ny målgrupp eller om din personal behöver svetsas samman så har vi verktygen för att skapa möten som stärker era relationer. Som företag har ni spetskompetens inom ert område, vår kompetens är att skapa oförglömliga möten, konferenser och event med er som utgångspunkt, oavsett bransch. 


Låt oss vara med och planera ditt event efter dina önskemål eller låt oss ta fram en upplevelse från grunden. De viktiga för oss är förverkliga era visioner och att hela eventet genomsyrar samma härliga tema. Låt våra projektledare hjälpa er med planering, dekoration och utförande för en helhetslösning eller till delar av eventet. Inget event är för litet eller för stort för oss. Oavsett om du behöver hjälp med en marknadsaktivitet, kick off, mässa, sommarfest, invigning av nya kontoret eller er kommande konferens. 


Vi har lång erfarenhet av att skapa unika möten mellan människor. För oss är allt möjligt och vi vet att känslan bor i detaljerna.

 

Hör av er till oss och berätta vad ni har för tankar och önskemål så tar vi en kaffe.